10 Nisan 2019 Çarşamba

İlker Yücel Ülkücü Sebo'ya Türkeş'in Sözleri ile Yüklendi

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, "ABD Talepleriyle Muhalefetçilik" başyazısıyla isim vermeden Sabahattin Önkibar'ı eleştirdi.

Doğu Perinçek iki gün önce Vatan Partisine yakınlığı ile bilinen Ulusal Kanal'daki canlı yayında Aydınlık Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar'ı bir "Amerikan projesi" olan Ekrem İmamoğlu'na destek vermekle suçladı.

Bunun üzerine bugün bir yazı kaleme alan Önkibar, Ekrem İmamoğlu'nun Bartholomeos'u ziyaretinin ve "İstanbul Ankara'dan yönetilemez" sözlerinin kendisi hakkında Amerikancı hükmü verilmesine yeterli olamayacağını ifade etti.

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel tartışmaya bugün Aydınlık için yazdığı başyazı ile katıldı. İlker Yücel, "Erdoğan düşmanlığına kilitlenenler de FETÖ ve PKK’yla ittifak yaparak Hükümet olamaz" derken, Aydınlık sütunlarının "ABD’nin iktidar planlarının yazıldığı değil bozulduğu yer" olduğunu ileri sürdü. Yücel, "Ülkücü Sebo" olarak bilinen Sabahattin Önkibar'a yaptığı göndermede MHP'nin efsanevi lideri Alpaslan Türkeş'in "Dalından kopan yaprağın akibetini ise rüzgar belirler" sözlerine de yer verdi.

Mustafa İlker Yücel aynı zamanda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Vatan Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı idi. 










Haber: http://www.dailyturan.com/ilker-yucel-ulkucu-seboya-turkesin-sozleri-ile-yuklendi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder