2 Mart 2023 Perşembe

ÜLKÜCÜLERE ÇAĞRI!

 

ÜLKÜCÜLERE AÇIK ÇAĞRI!

AHBAP diye Sayın Devlet Bahçeli’nin bile kızdığı ve tepki gösterdiği bir dernek var. Bu dernek Kızılay’dan çadır satın almış ve 10 Şubat günü çadırlar bölgeye sevk edilmiş ve bu dernek tarafından AFAD koordinasyonunda çadırkentler oluşturulmaya başlanmış. Kızılay’ı elbette savunalım. Şirket kurmuş, para kazanıyormuş, maliyetine veriyormuş falan filan. Bence olmamalı ancak diyelim ki hepsine tamam. Peki, 6 Şubat günü meydana gelen deprem için elinde 2050 çadır olan Kızılay neden satış için beklemiş? O gün sabah “benim elimde 2050 çadır var acil olarak bölgeye sevk edeyim” dememiş de üç gün AHBAP’ın satın almasını mı beklemiş? AHBAP satın almasaydı o 2050 çadır ne olacaktı, bölgeye gönderilecek miydi? Gönderilecekse neden üç gün beklendi ve sonra bir derneğe satıldı?

Geçelim. Kızılay için yetmemiş, elindeki gıda maddelerini de aynı derneğe satmış. Dernek başkanının kendi ifadeleri. Adamın elinde faturalar var. Satılan gıdalar neden aynı gün bölgeye gönderilmemiş de iki üç gün sonra bir derneğe satılmış?

Tüm bu çadır ve gıda satma işi üçüncü gün meydana geliyor. Üçüncü güne kadar bu çadır ve gıda neden bölgeye sevk edilmemiş? Depoda olan bu acil destek malzemeleri nasıl olur da bölgeye gönderilmez ve satılır?

Geçelim. Kızılay Başkanı çadır satılmasıyla ilgili sorulan sorulara çeşitli cevaplar verdi. “”Çadır satan şirketimize ulaşmış dernek yetkilileri benim de haberim yoktu. Sonradan arkadaşları eleştirdim.”” “”"Siz bir taraftan S4 seviyesinde uluslararası yardım çağrısında bulunuyorsunuz, ama kendi içinizde sivil-asker işbirliği mekanizmanız maalesef bu geçmiş dönemlerde çökertildiği için bu mekanizmadan faydalanamıyorsunuz"””” bu cümleler Kızılay başkanına ait.

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ittifakta bulunan MHP ve Devlet Bahçeli sayesinde ülkücüler Kızılay’ın yönetim kurullarında görev almaya başladılar. Yerelde ve Genel Merkez’de ülkücü teşkilatlar vasıtasıyla yönetimlere giren, bağlı iştiraklerde görev verilen Ülkücüler olduğunu biliyoruz. Ülkücülere, Türk Milliyetçilerine açık çağrımdır. Bu günaha, bu saçmalığa ortak olmayın. Görev almış olduğunuz Kızılay yönetimlerinden istifa edin. Yanlışa, haksızlığa, saçmalığa, göz yummayın, çanak tutmayın, milleti kendinize güldürmeyin. Makam mevki adına nelere ortak olduğunuzu iyi düşünün, iyi ölçün, biçin, tartın. Çin seddinden Adriyatik’e nam salmış, tarih yazmış şerefli bir milletin, Türk İslam Ülküsünün evlatlarısınız. Titreyin ve neyi temsil ettiğinizin, kim olduğunuzun farkına varın; kendinize dönün. Ya olduğunuz yeri düzeltin ya da oradan ayrılın.

Şöyle diyen arkadaşları duyar gibiyim. ""HDP'lilere, teröristlere, fetoculara yedirmeyiz Kızılay'ı""

Peki Kızılay'ı HDP'lilerin, teröristlerin diline düşürenler ne olacak? Buna sebep olan Kızılay yönetiminin hiç mi suçu yok?..

Aşağıda yazan cümlelere dikkat edelim.....

Kızılay çadır satmıyor aslında. Bağlı şirket satıyor!

Kızılay’a laf söyleyenler vatan hainleridir!

Kızılay’ı eleştirenler devlet düşmanıdır!

Siz bir taraftan S4 seviyesinde uluslararası yardım çağrısında bulunuyorsunuz, ama kendi içinizde sivil-asker işbirliği mekanizmanız maalesef bu geçmiş dönemlerde çökertildiği için bu mekanizmadan faydalanamıyorsunuz!

Kızılay yapılan reformlarla artık zarar etmiyor ama!

Kızılay’a bağlı şirketlerin depremden üç gün sonra bir derneğe 2050 çadır satması etiktir ahlakidir yasaldır!

Eczacılara da çadır sattık!

AFAD’a da çadır satıyoruz!

Vs. vs. gibi cümleler kuruyorsanız Kızılay'dan istifa etmenize gerek yok. Ülkücü teşkilatlardan istifa edin.

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder