21 Ocak 2018 Pazar

(27) İslamcıların Faşizmle İmtihanı

Allah Türk Milliyetçilerinden bin defa, milyon defa razı olsun.

İnanınız bu memleket çok badireler atlattı. Allah'a şükür hiçbir zaman Türk Milliyetçileri yine de "bu seçimde Türk sayımı yapacağız" demediler.

Oy vermeyenler "patates kavmine" mensup olacak demediler. Rakip partilere oy verenleri Yunanlı olmakla itham etmediler.

Ben görmedim siz gördünüz mü?

"Şüphe yok ki, biz sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık ve birbirinizi tanımanız için sizi boylara ve kabilelere ayırdık. Allah katında en değerli olanınız, O’na karşı gelmekten en çok sakınanınızdır" (Hucurat, 13) ayetini unutmadılar.

Nümayiş yapan birilerini gördükleri zaman, onları babaları Beni İsrail olmakla itham etmedi, annelerine hakaret etmediler. "Anneni al git" dahi demediler.

Belli bir soydan gelmek kabahatmiş gibi "önemli olan soydur soy" diye haykırmadılar.

Hiçbir kavmi lanetli saymadılar.

100 bin Ermeni'nin vatandaşımızın olan yarısını ve diğer birçok alt kimliği Türk kabul eden onları eşit vatandaş kılan Anayasa maddesini, "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür" hükmünü kaldırmayı hiç düşünmediler. 

Bu amaç uğruna Abdullah Öcalan'a bağlı sivil anarşist unsurlarla hiçbir zaman aynı kulvara girmeyi kabul etmediler, asla.

Bir gün olsun, bakınız bu alt kimliklerin antropolojik nitelikleri bizden farklı, o yüzden Anayasamızın 66. maddesi kalksın da demediler.

Kürt açılımını fırsat bilip ünlü bir okulda öğrencilerin alınlarına güya ayrımcılığı öğretmek adına Kürt, Türk, Laz gibi yaftalar yapıştırarak ayrımcılık yapan milliyetçiler, ya da bunu tasvip eden milliyetçi bakanlarımız olmadı. 

Milliyetçiler minicik çocuklara “ayrımcılığa karşı” adı altında bir tür “ayrımcılık” aşılamadılar. Birbirini kardeş gibi gören yavruların aklına açık açık ayrışma fikrini sokmadılar. Bunu barış dersi adı altında yapmadılar. 

Hele hele mübarek Ramazan ayı arefelerinde Milleti oluşturan bilumum ortaklıkları geri kalanları inkâr etmek suretiyle kana indirgemediler. Hiç kimseye "hey sen, kanından numune alacağız laboratuar testinden geçireceğiz" de demediler.

Siz hiç bir milliyetçi yayında "kanı bozuk" ifadesine rastladınız mı?

Tıp ilerleyip bu kan olayı çıkmadan önce de kafatası ölçmüyorlardı zaten.

Milliyetçiler aynı zamanda bugüne kadar hastanede tedavi gören canı burnunda olan yaralılara "Kürt müsün Arap mısın?" sorusunu da yöneltmediler. Böyle bir şeyi mübarek Ramazan ayında yapmadılar.

Şimdi bütün bunlar kimin başının altından çıkıyor? Hayır, Avrupa'daki o malum milletin değil, İslamcıların başının altından çıkıyor. Türk Milliyetçilerini ırkçı ve kafatasçı ilan etmede solcuları bile geri bırakan İslamcıların.

Bakmayın bir zamanlar Boksör Muhammed Ali'yi miting kürsüsüne çıkarmış olduklarına falan, bir miktar ırkçılık İslamcıların cemaziyelevvellerinde de vardı cemaziyelahirlerinde de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder