31 Mayıs 2018 Perşembe

(47) Sualler ve Cevaplar

Kardeşlerimizden gelen sualler bir hayli oldu. Bunlara bir el atmak icap ediyor. Hem sualleri cevaplamak hem de sizlerin hoşça vakit geçirmeniz için bir derleme yaptım.


Sual: Hocam ABD'li bilim insanları, kanser ve diğer hastalıklı hücreleri yok edecek moleküler DNA nano robotları geliştirdi. Ne düşünüyorsunuz? (Rumuz: devam1543)
Cevap: Kadeşlerimiz inanmasın bunlara inanmasın. Bunlar hep dış güçlerin oyunu. Bilim lobisinin haberleri bunlar. Bu haberlerle milletimizi kandırmaya çalışıyorlar.

Sual: Merhabalar ben berberim. Neden bozdoları at makbuzu feyse kampanyası düzenlenmiyor merak ediyorum. (Rumuz: hedef2023türkiyesüpergüç)
Cevap: Dış güçler bozdoları kampanyası düzenlememizi istemiyorlar kardeşim. Vatandaşın dolar bozdurmasını çekemiyorlar. Geçen ay Redchild ailesi ile Rakıfeller ailesi Londra'da çok gizli toplantı yaptı. Hatırlarsanız Tom Cruise ve Clint Eastwood da telekonferansla bağlanmıştı. Toplantıdan sonra Para kurulu başkanı Spike Lee çok gizli açıklama yaptı "dünya para sistemi değişebilir, TL doların yerini alabilir, şimdiden bizim 1 dolarımıza karşı onların 4,5 lirası var" dedi. Selam ve dua ile.

Sual: Merhabalar. Benim bir yeğenim var. Dört aydır iş yerinden maaş alamıyor. Patronu resmi nikahlı eşine mücevher takımı almış. İmam nikahlı eşinin altına daha yeni otomobil çekmiş. Ama para yok diye ağlıyormuş. Sizce yeğenime ne yapmasını tavsiye edeyim? (Rumuz: #evet2071)
Cevap: Patron kardeşimiz yerli ve milli miymiş?...

Sual: Saygıdeğer Hocam madem şahlanıyoruz, benzin fiyatları neden yükseliyor? (Rumuz: cccnobetteyiz)
Cevap: Bak akaryakıt indirimimiz coşkuyla karşılandı görüyorsunuz kardeşim. Hem, dünyanın en çevreci politikası ile benzinin fiyatını arttırarak özel araba kullanımı sınırlandırıp toplu taşımaya özendirmek suretiyle çevreyi koruyoruz kardeşim. Böylece ülkemiz daha temiz bir havaya kavuşuyor. Akaryakıttaki öteve indirimine rağmen şahlanacağız. Selam ve dua ile.

Sual: Ankara'da oturuyoruz. Yine sel olacak diye çok korkuyoruz. Not: Her daim size duacıyız. Ellerinizden öperim. (Rumuz: evladıosman)
Cevap: 24 Hazirandan sonra bir daha sel olmayacak inşaallah kardeşim. Selam ve dua ile.

Sual: Neden dolar basıp dış borcu ödemiyoruz? (osmanlıdevam)
Cevap: Doların üstünde "In God we trust" yazıyor. Çarpılırız kardeşim.

Sual: Hocam Sabah gazetemiz mübarek Ramazan ayında neden Temel Karamollaoğlu hakkında yalan haber yapıyor? Yoksa Sabah gazetemiz Müslüman değil mi? (Rumuz: payitaht)
Cevap: Sabah gazetesindeki kardeşlerimiz o haberleri İslam için yapıyorlar, Allah için din için yapıyorlar. Selam ve dua ile.

Sual: Dünyanın en hızlı büyüyen ülkesiysek çarşı pazar neden bu halde? (Rumuz: osmanlıtorunu)
Cevap: Şükretmesini bilmek lazım kardeşim. Ekmek israfını önlemek için sevimli zamlar yapılması normal. Bunlar gelmeden önce ben pizza almak için bir pizzacının önünde tam yirmi beş gün beklediğimi hatırlarım. Şimdi öyle mi, telefon ediyorsun adamlar lahmacunu, dürümü, pizzayı eve kadar getiriyorlar. Hanım mutfağa giriyor bakıyor patatesi, soğanı tezgahın üstüne doğrayıp bırakmışlar. Her bir şeyimiz karşılanıyor çok şükür. Geçen Fransa'dan birisi geldi, "böyle yollar Fransa'da yok" diyor.

Hocam ben esnafın referandumdan sonra Katar'da para gelecek demiştiniz? Ne oldu o iş? Gerçi terör bitecek de demiştiniz ama. (fetih2053başkanlık) 
Cevap: Merak etmeyin kardeşim. Bu sefer Rusya'dan 540 milyar dolar gelecek. Bunun 30 milyarını hemen piyasaya pompalayacağız. Selam ve dua ile.

Sual: Saygıdeğer hocam, size Afyon'dan yazıyorum. MHP Afyon İl Başkanlığı şeker fabrikaları satışına karşı imza kampanyası başlatmış. Şeker fabrikaları satılınca işsiz kalan kardeşlerimiz ne olacak diyorlar. (Rumuz: 2023diriliş)
Cevap: Öyle mi yapmışlar? Hayret, MHP'den vatan haini çıkmazdı ama nasıl olmuş? Şeker işçilerinin uzay gemisi inşaatında yerleri hazır bile. 24 Haziran'dan sonra Ankara Kahramankazan'da Uzay Organize Sanayi Bölgesinin temelinin referandumun ardından atılacak. Eskiden okumayan çocuğu sanayiye verirlerdi. Bundan sonra okuyup uzay organize sanayisine verecekler. Hasılıkelam ne yapsalar boş. Bu millet şeker fabrikalarını Amerikalı Cargill'e satacak, engel olamayacaklar.

Sual: Belediyecilik bizim işimiz de belediye başkanları neden görevden alınıyor? (Rumuz:cccR4Bİ4)
Cevap: O başkanlar lobilerin oyunlarına geldiler. Lobilerden kurtulamıyoruz nolur bizi görevden alın dediler.

Sual: İzlanda'da neden 20 saat oruç tutuluyor? (Rumuz: kizilelma)
Cevap: İyi olmuş kafirlere tutsunlar 20 saat.

Sual: Sabah "bizi Afrin'e götür" diyenler neden akşam "bedelli de bedelli" diyor? (milliirade)
Cevap: Bedelliden gelen para savunma sanayisine harcanacak kardeşim. En kötü ihtimalle bir vakıf kurulup savunma sanayiinde çalışanların çocuklarına burs verilecek. Selam ve dua ile.

Sual: Hocam hürmetler, kul hakkı yemek orucu bozar mı? Selam ve dua ile. (Rumuz: dirilisertugrul2023)
Cevap: Yüzellibeşi ararın bak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder